Tuinidee 2019 | 10:00 - 18:00

Datum: 21-2-2019

Tijd: 10:00 - 18:00

Tuinidee 2019 is een eigentijds event waar beleving en inspiratie centraal staan voor dé start van een nieuw tuinseizoen!!!

Tuinidee 2019

Met een nieuw team start organisator 2XPO B.V. na een kwart eeuw Tuinidee met een nieuw concept. Ook de verbouwing van de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch biedt de organisatie nieuwe mogelijkheden. Dit nieuwe concept biedt voor de komende edities dé ingrediënten voor een succesvol, vruchtbaar en vernieuwend event waar beleving en inspiratie centraal staan.

"Om bezoekers een optimale beleving te geven waar men inspiratie kan opdoen en tuinwensen te laten uitkomen worden deelnemers uitgenodigd met een goed verhaal en een optimale merkbeleving" aldus de organisatie.

Tuinidee is het event dat jaarlijks dé start van het tuinseizoen markeert. Met zo'n 200 aanbieders van topmerken biedt het event bezoekers vier dagen lang de ultieme tuinbeleving. Van professioneel advies en praktische workshops tot onmiskenbare gereedschappen en exclusieve apparaten.

De organisatie heeft wederom gekozen voor de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Dit vernieuwde en moderne, in Zuid Nederland gelegen beurscomplex is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt bezoekers voldoende parkeerruimte.

Tuinidee 2019 is van 21 t/m 24 februari en dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00

Milati Grass Machines B.V. nodigt u van harte uit haar stand te bezoeken op Tuinidee 2019 in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag