0
producten vergelijken

Accu Tuin Machines

"De vrijheid van accu-tuingereedschap"

Cobra Garden Machinery werd gelanceerd in 2013 en wordt ondersteund door Henton & Chattell Ltd in de UK. Daardoor heeft Cobra Garden Machinery het voordeel van 80 jaar vakmanschap op het gebied van Tuin- en Parkmachines en Tuinonderhoudsmachines.

​De Cobra Garden reeks bestaat uit een reeks van meer dan 100 producten en breidt nog steeds uit om de vraag naar huishoudelijke en professionele producten te beantwoorden. Cobra Garden 's filosofie is om trouw te blijven aan hun vertrouwde waarden van innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid, waarde en klantenservice. Cobra Garden Machinery werkt hard om er voor te zorgen dat hun producten en service steeds weer relevant voor hun klanten is.

Milati Grass Machines BV kan zich in deze bedrijfs gedachte uitstekend vinden en bied hierbij de snoerloze accu tuinmachines van Cobra Garden aan. Voor vragen naar deze snoerloze accumachines en overige tuinmachines in benzine en electrische maaiers en tuingereedschappen kunnen wij u altijd van dienst zijn. 

Tevens heeft Milati Grass Machines de Allett Liberty accu kooimaaier in hun programma. Deze Allett Liberty 40Volt Accu maaiers zijn standaard voorzien van één accu en lader.

Voor vragen en informatie kunt u bellen naar +31(0)78 6415654 of zendt u een mail naar: info@milati.nl

Kies uw gewenste product

24 Volt COBRA ACCUMACHINES
40 Volt COBRA ACCUMACHINES

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag