0
producten vergelijken

Agria afstandbedienbare maaiers

Met de AGRIA 9500 en AGRIA 9600 heeft AGRIA een tweetal sterke met afstandbediening gestuurde cirkelmaaiers in huis en leverbaar in ons pakket.

De krachtige Briggs & Stratton motoren zorgen voor voldoende hybride vermogen naar de sterke 48V DC elektrische motoren waardoor deze machine ten alle tijden eenvoudig en sensitief te bedienen is.

Door het lage zwaartepunt van deze, door rupsen aangedreven, machines zijn ze de oplossing voor alle moeilijk te bereiken taluds, dijken en andere kleine terreinen waar een standaard maaier niet kan komen....

Deze wendbare klimgeiten onder de cirkelmaaiers voelen zich thuis op ieder terrein met een hellingshoek to 50 graden. Door de afstandbediening zijn deze machines zijn ze tevens veilig op afstand te bedienen.

Uitgevoerd met een enkelvoudig of cirkelmaaimes (AGRIA 9500) of met twee mulching cirkelmaaimessen (AGRIA 9600) kunnen deze maaiers het zwaarste werk aan.

assortiment

Sorteer op
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Agria 9600 remote control maaier

De AGRIA 9600 met afstandbediening is een op afstandbedienbare cirkelmaaier in ons pakket. Deze wendbare klimgeit onder de cirkelmaaiers voelt zich thuis op ieder terrein met een hellingshoek to 50 graden.

De krachtige Briggs & Stratton motor van 27 pk zorgt voor voldoende hybride vermogen naar de sterke 48V DC elektrische motoren waardoor deze machine ten alle tijden eenvoudig en sensitief te bedienen is.

Uitgevoerd met twee dubbel uitgevoerde mulching cirkelmaaimessen kan deze maaier het zwaarste werk aan. Kortom een alleskunner voor alle moeilijk te bereiken taluds, dijken en andere kleine terreinen waar een standaard maaier niet kan komen....

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Agria 9500 remote control maaier

De AGRIA 9500 met afstandbediening is een op afstandbedienbare cirkelmaaier in ons pakket. Deze wendbare klimgeit onder de cirkelmaaiers voelt zich thuis op ieder terrein met een hellingshoek to 50 graden.

De krachtige Briggs & Stratton motor van 17 pk zorgt voor voldoende hybride vermogen naar de sterke 48V DC elektrische motoren waardoor deze machine ten alle tijden eenvoudig en sensitief te bedienen is.

Uitgevoerd met één dubbel uitgevoerd mulching cirkelmaaimes met een maaibreedte van 70 cm kan deze maaier het zwaarste werk aan. Kortom een alleskunner voor alle moeilijk te bereiken taluds, dijken en andere kleine terreinen waar een standaard maaier niet kan komen....

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag