0
producten vergelijken

Allett C-model

Het Allett C-model kan voorzien worden van een breed pakket cassettes waarmee u met één machine een diversiteit van werkzaamheden kunt uitvoeren. Leverbaar in 51 cm, 61 cm en 86 cm maaibreedtes.


De Allett C 20 (51 cm) & Allett C 24 (61 cm) kunnen worden uitgevoerd met een 6 of 10-messige snijcilinder cassette, waarvan de 10-messige ook voorzien kan worden van een verti-groomer.

Tevens is er een keuze uit een verticuteer-, slitter-, beluchter- of een borstelcassette.
De Allett C-modellen zijn uitgevoerd met een onafhankelijke maai en rij koppeling.

Diegene die zoekende is naar een hoge flexibiliteit en productiviteit dan is de Allett C-34 (86 cm) de juiste keuze. Deze is leverbaar in een 6 of 8-messige snijcilindercassette en verticuteer-, borstelcassette. 

Turfrake cassette:

Met name de 'Turfrake cassette' is een veelzijdige accessoire en een must voor het onderhoud op natuurgras sportvelden. De 'Turfrake cassette' maakt de pitch speelschade schoon, maakt de pitch vrij van dood organisch materiaal, maakt het beschadigde doelgebied sneller bespeelbaar, zorgt voor een vollere grasmat en maakt geen schade aan bodemstructuur. De 'Turfrake cassette' is tijdens #WEK2017 in diverse stadions gebruikt. De onderhoudsmensen aldaar waren zeer enthousiast en tevreden.

Jan Jong, Groundsmanager bij Sparta: "Ik ben vrij kritisch voor wat betreft nieuwe machines, maar dit is absoluut een aanwinst voor professioneel gras onderhoud op niveau! In 2 uur een heel veld opgeknapt"

 Ad van de Luijtgaarden, Fieldmanager bij Gem. Zwijndrecht: "Ik heb de afgelopen weken de Turfrake cassette gebruikt op het EK trainingsveld voor het Franse team. Resultaat is verbluffend goed! Het draagt bij aan een gezonde (door)ontwikkeling van de grasmat en zorgt voor snel herstel van speelschade. Een aanwinst voor professioneel sportveld onderhoud!" 

 Henry de Weert, Hoofdgroundsman bij FC Twente: "Deze Turfrake cassette is eigenlijk een vervanger van die kleine hand- cirkelmaaiers die je vaak ziet. Die zuigen na een wedstrijd ook de rommel eruit, maar de Turfrake gaat er gewoon tussendoor. Die harkjes van de turf rake gaan door het gras tot bijna op de grond, dus hij pakt alle speelschade mooi op. Ook harkt hij de dode grasplantjes ertussenuit. Deze cassette houdt het veld luchtig en open. Het is een mooi ding en het werkt perfect."

 

HIER een introductie film van de ALLETT C-modellen

 

assortiment

Sorteer op
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C20 kooimaaier

De Allett C-Range C20 (51 cm) is het kleinste model in de C-Range van Allett. Deze kleine maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden.

 Laag gewicht (88,5 kg) en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare Honda GX160 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van luchtbanden.

De Allett C-Range C20"(51 cm) is een keuze voor de wat grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C24 kooimaaier

De Allett C-Range C24 (61 cm) is het middelste model in de C-Range van Allett. Deze grotere maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden.

Laag gewicht (94 kg) en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare Honda GX160 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van luchtbanden.

De Allett C-Range C24"(61 cm) is een keuze voor de wat grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C34 kooimaaier

De Allett C-Range C34 (86 cm) is het grootste model in de C-Range van Allett. Deze grote maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden. Maar toch echt als stadionmaaier een must voor iedere "groundsmen".

Laag gewicht (164 kg), maar toch voldoende voor "striping" en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare krachtige Honda GX200 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van een volgzit.

De Allett C-Range C34"(86 cm) is een keuze voor de grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag