0
producten vergelijken

Allett C-model

Het Allett C-model kan voorzien worden van een breed pakket cassettes waarmee u met één machine een diversiteit van werkzaamheden kunt uitvoeren. Leverbaar in 51 cm, 61 cm, 68,6 en 86 cm maaibreedtes.


De Allett C 20 (51 cm) & Allett C 24 (61 cm) kunnen worden uitgevoerd met een 6 of 10-messige snijcilinder cassette, waarvan de 10-messige ook voorzien kan worden van een verti-groomer.

Tevens is er een keuze uit een verticuteer-, slitter-, beluchter- of een borstelcassette.
De Allett C-modellen zijn uitgevoerd met een onafhankelijke maai en rij koppeling.

Inmiddels is er een Allett C 27 (68,6 cmaan de C-serie toegevoegd. Een compacte machine specifiek ontwikkeld voor groundsmen en hoveniers met de vraag voor een compactere versie van de C344 maar met dezelfde hoge flexibiliteit in het gebruik van wisselcassettes en kosteneffectief maaien. Met name baseball groundsmen in de USA kwamen met deze vraag voor een smallere machine.

 Diegene die zoekende is naar een hoge flexibiliteit en productiviteit dan is de Allett C-34 (86 cm) de juiste keuze. Deze is leverbaar in een 6 of 8-messige snijcilindercassette en verticuteer-, borstelcassette. 

Tevens is er sinds kort een nieuw model, de Allett C-34 'Evolution'. Deze volledig electrische kooimaaier is voorzien van 4 stuks 80V Li-Ion accu's. Verder heeft hij alle opties en mogelijkheden van de Allett C-34 benzineuitvoering. Deze innovatieve machine is nog in het ontwikkelingsstadium en er zullen in 2019 een 20-tal 'limited edition' geproduceerd worden voor een proeftijd van een jaar waarbij de machines volledig aan de tand zullen worden gevoeld door diverse klanten. De productie van deze machine wordt dus verwacht vanaf 2020

Turfrake cassette:

Met name de 'Turfrake cassette' is een veelzijdige accessoire en een must voor het onderhoud op natuurgras sportvelden. De 'Turfrake cassette' maakt de pitch speelschade schoon, maakt de pitch vrij van dood organisch materiaal, maakt het beschadigde doelgebied sneller bespeelbaar, zorgt voor een vollere grasmat en maakt geen schade aan bodemstructuur. De 'Turfrake cassette' is tijdens #WEK2017 in diverse stadions gebruikt. De onderhoudsmensen aldaar waren zeer enthousiast en tevreden.

Jan Jong, Groundsmanager bij Sparta: "Ik ben vrij kritisch voor wat betreft nieuwe machines, maar dit is absoluut een aanwinst voor professioneel gras onderhoud op niveau! In 2 uur een heel veld opgeknapt"

 Ad van de Luijtgaarden, Fieldmanager bij Gem. Zwijndrecht: "Ik heb de afgelopen weken de Turfrake cassette gebruikt op het EK trainingsveld voor het Franse team. Resultaat is verbluffend goed! Het draagt bij aan een gezonde (door)ontwikkeling van de grasmat en zorgt voor snel herstel van speelschade. Een aanwinst voor professioneel sportveld onderhoud!" 

 Henry de Weert, Hoofdgroundsman bij FC Twente: "Deze Turfrake cassette is eigenlijk een vervanger van die kleine hand- cirkelmaaiers die je vaak ziet. Die zuigen na een wedstrijd ook de rommel eruit, maar de Turfrake gaat er gewoon tussendoor. Die harkjes van de turf rake gaan door het gras tot bijna op de grond, dus hij pakt alle speelschade mooi op. Ook harkt hij de dode grasplantjes ertussenuit. Deze cassette houdt het veld luchtig en open. Het is een mooi ding en het werkt perfect."

 

HIER een introductie film van de ALLETT C-modellen

 

assortiment

Sorteer op
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C20 kooimaaier

De Allett C-Range C20 (51 cm) is het kleinste model in de C-Range van Allett. Deze kleine maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden.

 Laag gewicht (88,5 kg) en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare Honda GX160 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van luchtbanden.

De Allett C-Range C20"(51 cm) is een keuze voor de wat grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C24 kooimaaier

De Allett C-Range C24 (61 cm) is het op één na kleinste model in de C-Range van Allett. Deze maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden.

Laag gewicht (94 kg) en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare Honda GX160 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van luchtbanden.

De Allett C-Range C24"(61 cm) is een keuze voor de wat grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C27 kooimaaier

De Allett C-Range C27 (68,6 cm) is het op één na grootste model in de C-Range van Allett. Deze compacte maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden. Met name de vraag van groundsmen en hoveniers voor een compacte machine heeft geleid tot de ontwikkeling van de C27. De groundsmen van de Baseball leagues in de USA wilde graag een smallere machine voor smallere "striping" maar wel de kwaliteit van maaien en goede striping die de C34 levert.

Laag gewicht (135 kg), maar toch voldoende voor "striping" en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare krachtige Honda GX200 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van een volgzit.

De Allett C-Range C27 (68,6 cm) is een keuze voor de groundsmen of hovenier die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C34 kooimaaier

De Allett C-Range C34 (86 cm) is het grootste model in de C-Range van Allett. Deze grote maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden. Maar toch echt als stadionmaaier een must voor iedere "groundsmen".

Laag gewicht (164 kg), maar toch voldoende voor "striping" en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare krachtige Honda GX200 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van een volgzit.

De Allett C-Range C34"(86 cm) is een keuze voor de grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C34 Evolution

De Allett C-Range C34 Evolution (86 cm) is het grootste en enige electrisch aangedreven model in de C-Range van Allett en uitgerust met 4 stuks Li-Ion batterijen. De nieuwste Lithium Ion batterijtechnologie drijft de toekomst van maaisystemen aan voor sportstadions, oefenterreinen en prestige gazons.

Het C-serie systeem heeft een reeks verwisselbare cassettes om te verticuteren, te harken, te beluchten, te borstelen, te verticuteren en te maaien met sterke, duidelijke strepen en een onberispelijke snede. Stille werking, geen benzinebehoefte, minder dan een uur om batterijen op te laden en veel minder HAV's (handarmvibratie) dragen bij tot een milieuvriendelijker product zonder uitstoot (zero-emission).

Dit zijn allemaal voordelen die vooral worden erkend in gebruik in afgesloten stadions. Het 80V-systeem is krachtig genoeg om de vereiste prestaties te leveren, zelfs voor zo'n grote maaier. En voor het hele jaar door professioneel onderhoud van grasvelden en sportstadions waar meerdere taken nodig zijn.

 

Hier een impressie video van deze Allett C34 Evolution

 

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag