0
producten vergelijken

Allett Regal

De Allett Regal wordt door onderhoudsmensen van Tuin en Park gezien als de ultieme grootste enkelvoudige kooimaaier voor grote oppervlaktes.

De Allett Regal kooimaaier is voorzien van een 11 pk Honda benzinemotor, zelfaangedreven via riem en ketting aan de gedeelde achterrol en met riemaangedreven snijcilinder. Door de hydrostatische aandrijving kan de machine eenvoudig voor- en achteruit rijden en traploos variabel maaisnelheden maaien met traploos instelbare versnijdingen per meter. 

Bekrachtigd sturen met onafhankelijke remmen zorgt voor een uitstekende controle en sturing over de machine om het werk zo eenvoudig en snel mogelijk te volbrengen. De Allett Regal kooimaaier is verkrijgbaar in 2 maaibreedtes van 91 cm of 107 cm en daarvoor perfect voor sportvelden, parken en grote grasoppervlaktes.

Eenvoudige hoogteinstelling en snijinstelling maken het eenvoudig om een perfect maaibeeld te krijgen. De achterrol van de machine is in drie secties verdeeld en met rubber bekleed voor een optimale tractie en stil transport over harde ondergronden. 

De machine is ook als optie uit te rusten met de "Autosteer volgzit" met rubber rol die de machine in iedere richting precies op de achterrol van de kooimaaier volgt.

 

assortiment

Sorteer op
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett Regal 36 kooimaaier

De Allett Regal 36"(91 cm) is de kleinste van de ultieme all-rounder van de Allett Regal-lijn. Produceert een eerste klas maaibeeld op een grote diversiteiten van gras en in diverse maaicondities.

Door zijn gewicht van 352 kg zorgt hij voor een perfect gestreept maaibeeld. De Allett Regal 36" (91 cm) is tevens uitgerust met een hydrostatische aandrijving en onafhankelijke remmen voor een eenvoudige besturing en goed manouvreerbaarheid tijdens de werkzaamheden. Voorzien van een betrouwbare Honda GX340 benzinemotor die een maaikooi met een diameter van 159 mm en 6 messen aandrijft.

Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Kan tevens uitgerust worden met volgzit als extra optie.

De Allett Regal 36"(91 cm) is de ultieme machine voor het maaien op sportvelden en grote oppervlaktes. De machine wordt inmiddels met succes gebruikt op de een aantal sportvelden van de grootste voetbalclubs te wereld.

Alle Allett Regal machines hebben 24 maanden garantie. 

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett Regal 42 kooimaaier

De Allett Regal 42" (107 cm) is de grootste van de ultieme all-rounder van de Allett Regal-lijn. Produceert een eerste klas maaibeeld op een grote diversiteiten van gras en in diverse maaicondities.

Door zijn gewicht van 376 kg zorgt hij voor een perfect gestreept maaibeeld. De Allett Regal 42" (107 cm) is tevens uitgerust met een hydrostatische aandrijving en onafhankelijke remmen voor een eenvoudige besturing en goed manouvreerbaarheid tijdens de werkzaamheden. Voorzien van een betrouwbare Honda GX340 benzinemotor die een maaikooi met een diameter van 159 mm en 6 messen aandrijft.

Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Kan tevens uitgerust worden met volgzit als extra optie.

De Allett Regal 42" (107 cm) is de ultieme machine voor het maaien op sportvelden en grote oppervlaktes. De machine wordt inmiddels met succes gebruikt op de een aantal sportvelden van de grootste voetbalclubs te wereld.

Alle Allett Regal machines hebben 24 maanden garantie. 

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag