0
producten vergelijken

Lijnmarkering producten

Milati Grass Machines BV is de dealer van Fleet belijningsproducten. Deze belijningsproducten van Fleet omvatten een aantal belijningsmachines, van eenvoudige handgeduwde belijningsmachines tot de nieuwste ontwikkeling; de GPS gestuurde belijningsmachines waarmee erg nauwkeuring belijning aangebracht kan worden op natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. 

Tevens is Fleet de leverancier van duurzame, betrouwbare en eco-vriendelijke belijnings- en markeringsmiddelen die te gebruiken zijn op allerlei ondergronden zoals natuurgras, kunstgras, tenniscourts en andere harde ondergrond structuren.

De belijningsmachines en markeringsmiddelen van Fleet zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en diverse verpakkingen.

KLIK HIER voor onze aanbieding van Fleet Belijningsverf met Fleet Belijningsmachine

Kies uw gewenste product

Lijnmarkering natuurgras
Lijnmarkering kunstgras
Lijnmarkering harde ondergrond
Lijnmarkering machines

assortiment

Sorteer op
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Intelligent One autonome GPS belijningsmachine

Milati Grass Machines introduceert de Intelligent One:

De Intelligent One van Intelligent Marking is s'werelds eerste autonome belijningsrobot die via GPS efficiënt en effectief uw veld belijnt. Of het nou voetbal, baseball, softball, rugby of atletiek belijnen is, de Intelligent One bespaart u tijd en geeft u de ruimte andere werkzaamheden te doen tijdens de belijningsronde van de machine. De Intelligent One kan zowel op natuurgras als harde ondergronden uit de voeten en spaart door effectief en precies spuiten ook nog op het gebruik van belijningsverf. 

Voor iedere organisatie, bedrijf of club die op zoek is naar een betaalbare oplossing om het belijnen meer efficiënt te maken is de Intelligent One dé oplossing. Het is de toekomst in belijnen!

Kenmerken:

  • RTK-GNSS systeem voor zeer accurate positiebepaling via GPS, GLONASS en COMPASS satellieten tot maximaal 2 cm afwijking.
  • Belijnt of markeert en volledig voetbalveld binnen 30 minuten of een rugbyveld in minder dan 120 minuten afhankelijk van de extra opmaken binnen het veld.
  • Vervangbare Li-Ion accu's met een capaciteit van 650W met mogelijkheid om 4 voetbalvelden zonder problemen te belijnen.
  • Aangedreven door 2 borstelloze electrische motoren van 135W.
  • Geïntegreerde geavanceerde spuitmodule met vervangbare nozzle, instelbare lijn wijdte, begrensschijven en automatische liftfunctie bij beeïndiging van gespoten lijn.
  • Aangestuurd via tablet met een speciale smart app die de gebruiker in staat stelt eenvoudig alle onderdelen van het belijnen, het spuitproces en manueel besturen van de robot mogelijk maakt.
  • Intelligent One denkt tevens aan het milieu door te besparen op verf verbruik ten opzichte van andere belijningsmachines of concurrenten.

 

Klik hier voor de kennismaking video van de Intelligent One belijningsmachine.

Klik hier voor een veld video van de Intelligent One belijningsmachine.

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag