0
producten vergelijken

Slijpbanken

Met Foley en Neary slijpbanken kunt u vooraf bepalen welke hoeken van de kooi u wilt slijpen.

Hierboven ziet u een tekening van een snijcilinder en een ondermes. Met de Foley & de Neary slijpbanken kunt u de achterslijphoek op de snijcilinder vol automatisch slijpen. Hierdoor heeft tijdens het maai-seizoen een veel voordelen.

- Beter maaibeeld zie foto's hieronder​


- Minder vermogen nodig, doordat snijcilinder minder vermogen nodig heeft om te kunnen maaien. Zeker voor elektrische kooimaaiers belangrijk dat de snijcilinder scherp blijft en makkelijk blijft draaien en maaien!!!!

- Minder kosten om de maaiunit af te stellen omdat een achtergeslepen snijcilinder langer scherp blijft en het daardoor minder vaak nodig is om het ondermes en de snijcilinder op elkaar af te stellen.


Hierboven ziet u een snijcilinder welke conisch afgesleten is. Deze conisiteit kan bij een Foley & Neary slijpbank tijdens het rondslijpen in 1 gang gelijk eruit geslepen worden, zodat deze weer geheel cilindrisch wordt.

UITEINDELIJK WORDT DE MAAIUNIT WEER GEHEEL VOLGENS FABRIEK SPECIFICATIES GESLEPEN VAN TORO/JACOBSEN OF JOHN DEERE, ZEER BELANGRIJK VOOR ELECTRISCH AANGEDREVEN MAAIUNITS !!!!

MILATI GRASS MACHINES B.V. is importeur voor zowel de Foley United als Neary slijpbanken voor Nederland, België en Luxemburg. Tevens is Milati Grass Machines B.V. zowel aanspreekpunt als agent voor de Europese importeurs van deze slijpbanken. 

 

HIER vindt u de  nieuwste Foley/Neary brochure van 2018.

Kies uw gewenste product

Slijpbanken-Foley
Slijpbanken-Neary

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag