INTERNATIONAL CREATIVE LAWN STRIPES COMPETITION 2017


Nu de winter weer voorbij is, het maaiseizoen in de startblokken staat en de maaimachines hun winterbeurten gehad hebben wil Allett Mowers wederom op zoek gaan naar de meest creatieve grasstrepen en graspatronen in de wereld.
 
De typisch gestreept gemaaide Engelse tuin wordt over de hele wereld geïdealiseerd en in navolging hiervan wil Allett Mowers de internationale competitie weer aangaan.

Allett Mowers is de leidende en grootste producent van duw-kooimaaiers, het ultieme gereedschap voor het creëren van perfecte maaistrepen. De eerste Allett kooimaaier werd in 1965 gelanceerd en sinds die tijd heeft Allett Mowers zich gevestigd als zijnde synoniem met het maaien van grasstrepen op grasvelden, tuinen en sportvelden rond de wereld. 

Het "International Creative Lawn Stripes Competition 2017" moedigt iedereen aan met een flair van creativiteit en trots op hun grasveld of tuin om aan deze competitie deel te nemen en de competitie aan te gaan voor titel "meest esthetisch aangename gestreepte grasveld in de wereld" De competitie zal worden gejureerd door Jonathan Thompson, Greenkeeper van een landgoed in Thirsk te Engeland en wie ook de wedstrijd vorige jaar gewonnen heeft. 

De winnaar van deze competitie zal een Allett Kensington 17K 6-messige kooimaaier in ontvangst mogen nemen, uitgerust met compleet Allett Lawn Care System bestaande uit 6 wisselcassettes, namelijk een beluchting cassette, een diepverluchting cassette, een borstel cassette, een mosverwijderaar cassette, een verticuteer cassette en een 10-messige kooimaaier cassette. Tevens zullen twee ophangsystemen voor het opbergen van de cassettes meegeleverd worden. 

De tweede prijs bestaat uit de Allett Liberty 35  een accu kooimaaier met een 14" (35,6 cm) snijbreedte en is uitgerust met 5-messige precisie snijcilinder voor het leveren van 106 snedes per meter variërend in 5 vooringestelde maaihoogtes van 6 mm - 12 mm. Ontworpen voor enthousiaste tuiniers en tuinlieden met niet al te grote gazons (ongeveer 500m2) is deze accu (40 V 4Ah Li-ion) kooi maaier.

Dit jaar om de lancering te vieren, zullen de Liberty-reeksen alle deelnemers die voldoen aan de toegangsvoorwaarden worden getekend. De eerste uit een hoed willekeurig zal een Liberty 30, een kleinere broer naar de Liberty 35 winnen, waardoor iedereen kans krijgt om te winnen.

Omdat dit jaar de Allett Liberty is geintroduceerd, zal Allett dit vieren om onder alle deelnemers van de "INTERNATIONAL CREATIVE LAWN STRIPES COMPETITION 2017" die voldoen aan de wedstrijdvoorwaarden, één Allett Liberty 30 te verloten. 

Austin Jarrett, algemeen directeur van Allett: We kunnen niet wachten om sommige creaties te zien, alles is welkom, maakt niet uit hoe groot of klein het veld, golfbaan, park of sportveld is. We kijken met verwachting uit naar het meest creatieve en oogstrelende ontwerp dat duidelijk vakmanschap en toewijding uitstraalt in grasonderhoud.

Aan de competitie hangen een aantal algemene voorwaarden en regels vast die opgesteld zijn door Allett Mowers. Hier zijn deze regels te openen en eventueel uit te printen.

Om aan deze competitie mee te doen hoeft men alleen een foto van hun creatie te mailen naar 2017lawnstripescompetition@allett.co.uk , tezamen met volledige naam en adres. ​Deze competitie sluit om middernacht (GMT) op 31 augustus 2017.

Op de hoogte blijven van deze wedstrijd, blijf het Facebook profiel van Milati volgen. Ook kunt u informatie krijgen bij Milati Grass Machines BV op mailadres: info@milati.nl of op telefoonnummer: +31(0)786415654


Hieronder vindt u enkele foto's van winnaars von vorige jaren:

 

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag