Arjen Spek van het Papendrechtse Milati neemt op 21 april 2022 tijdens een klantevent officieel Dican Sport over. Dick Andeweg van dit bedrijf in sport- en belijningsmaterialen draagt dan symbolisch de wedstrijdbal over.

Arjen is bijzonder enthousiast over deze uitbreiding van Milati: “Dican Sport is een prachtig bedrijf en een logische aanvulling op onze business. Het bedrijf levert een breed assortiment sportartikelen aan amateurclubs. Van ballen en scheidsrechterfluitjes tot dug-outs en sportveldbelijning. Naast een scala aan machines voor onderhoud aan sportvelden kunnen wij onze klanten nu nog meer producten aanbieden via Dican Sport.” De overname van het sportbedrijf past volledig in het denken van Arjen. “Met Milati lopen we voorop, luisteren naar de markt en kijken vooral verder dan onze neus lang is. Deze mooie kans wilde ik daarom zeker niet voorbij laten gaan.”

Eigen naam en identiteit
Ook al gaat de ruim 70-jarige Dick Andeweg met een welverdiend pensioen en komt het bedrijf in handen van Milati, Dican Sport BV blijft doorgaan onder de huidige naam. Het sportbedrijf heeft onlangs een nieuwe huisstijl ondergaan en is website inclusief webshop volledig vernieuwd. Door de overname breidt het assortiment bovendien uit met de belijningsrobots van Milati. De robots helpen de amateurvereniging hun velden continu speelklaar te houden met de juiste belijning.

Goede bekende
Dican Sport is breed bekend in de Hoekse Waard, Goeree Overflakkee, Zeeland en Rotterdam. Inmiddels heeft het nieuwe verkoopteam al een tour langs de verschillende verenigingen in dat gebied gemaakt om zich voor te stellen. Arjen: “Het was mooi dit samen met Dick en de anderen van het nieuwe team te doen. Je voelt de betrokkenheid over en weer. Onze focus ligt dit jaar nog het huidige werkgebied, maar pionieren staat wel op het verlanglijstje.”

Ga voor meer informatie over Dican Sport naar de website van Dican Sport.