De inschrijvingen voor Nederlands grootste groene vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH) stromen binnen en ook wij zijn weer aanwezig! Milati Grass Machines zal onder andere demonstraties geven van de nieuwste, bijzondere grasmachines en robots.

“Nu al is ruim de helft van de expositie- en demonstratieruimte verhuurd aan toonaangevende merken zoals Toro, Kubota, New Holland, John Deere, Iseki, Husqvarna, Stihl en JCB, maar ook nieuwkomers zoals Goldstone en Inter-Techno”, aldus beursmanager Willem Bierema. “Naast expositieruimte is er ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. Omdat het evenement wordt georganiseerd zonder winstoogmerk – de organisatie is namelijk in handen van de GTH BV, dus 100% van Fedecom – is GTH voor deelnemende bedrijven het meest effectieve en goedkope evenement om iedereen te ontmoeten die actief is of wil worden in de groene openbare ruimte, de publieke stedelijke ruimte en op sport-, golf- en recreatieterreinen.”

Datum, tijd en plaats
Na drie succesvolle edities vindt GTH dit jaar van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september weer in Biddinghuizen plaats, met fabrikanten, agenten, importeurs en exporteurs, dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners. Veel voordelen outdoor locatie De outdoor locatie biedt veel voordelen en is voor zo’n evenement voor de groensector optimaal vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving. De Flevopolder ligt centraal in Nederland, middenin een van de mooiste groene gebieden van het land en is vanuit alle windstreken prima bereikbaar. Ook is er volop parkeergelegenheid voor deelnemers en bezoekers. Het terrein biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel overdekte exposities als buitendemonstraties van maaiers, trekkers, machines en apparatuur in de dagelijkse werkomgeving van de groenprofessional. Daarnaast is er volop ruimte voor kennisoverdracht door middel van lezingen en bijeenkomsten.

Plattegrond GTH Milati's plaats

Milati Grass Machines is te vinden bij de ingang van het terrein: veld B, stand 4.05.

Geen winstoogmerk
GroenTechniek Holland 2019 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom wordt georganiseerd. Fedecom behartigt belangen van ruim 950 bedrijven en heeft GroenTechniek Holland BV opgericht om GroenTechniek Holland te organiseren voor zowel leden als niet-leden. GTH is als volle Fedecom-dochter voor én door de branche, dus zonder winstoogmerk. Overigens is deze BV een zusterorganisatie van AgroTechniek Holland BV, die inmiddels vijf succesvolle agro-evenementen organiseerde voor ruim 50.000 akkerbouwers, veehouders en loonwerkers. Kijk voor actuele informatie op www.groentechniekholland.nl

Tickets
Kaarten voor het driedaagse evenement in september zijn hier te bestellen en zijn – zonder kortingscode – online €17,50 en aan de kassa €19,50. Kinderen t/m 12 jaar en studenten kunnen gratis komen.

Demo-Doe-Dag
Omdat het nog even duurt voordat GTH van start gaat op 10 september, organiseert vakblad Stad + Groen en De Hovenier samen met ons een GTH Demo-Doe-Dag, met als thema maaien. Op een unieke, groene locatie laten meer dan vijftien marktpartijen (waaronder Milati Grass Machines) zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van maaien in de openbare ruimte. Deelname is gratis, voor een lunch wordt gezorgd en aanmelden kan hier.
Locatie: Fort Vechten, Achterdijk 12, 3981 HB Bunnik
Datum: dinsdag 2 juli 2019, van 13.00 tot 16.00 uur