Allett Mowers heeft een YouTube-kanaal waar je een bibliotheek vol met video’s kunt bekijken over het hele assortiment. Vergelijkingen, onderhoud, gebruik, noem maar op. Deze video’s zijn ook met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Wel zo handig. Zo ook deze video over de grasmaaiers met accu. Als je via mobiel kijkt, klik dan bij de video op de drie puntjes rechtsboven (wanneer je met je muis over de video gaat komt deze optie naar voren) en kies voor ondertiteling Nederlands.

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Kijk je op je laptop, dan ga je rechtsonder naar instellingen (wanneer je met je muis over de video gaat komt deze optie naar voren) en je kiest voor ondertiteling Nederlands.

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

De genoemde video die de Allett Liberty 35 + the Allett Liberty 43 Battery Powered Cylinder grasmaaiers met elkaar vergelijkt, is een aanrader! Je kunt hem hieronder bekijken. Milieuvriendelijk maaien kan tegenwoordig met de Allett liberty kooimaaier. De kleinste van deze range is de Allett Liberty 35 en heeft een 14″ (35 cm) snijbreedte. Daarnaast is die uitgerust met 5-messige precisie snijcilinder voor het leveren van 80 snedes per meter variërend in 6 vooringestelde maaihoogtes van 6 mm – 32 mm. Ontworpen voor enthousiaste tuiniers en tuinlieden met niet al te grote gazons. Met een volledig opgeladen accu (40 V 4Ah Li-ion) kan men 400 tot 600 m2. Wanneer je dus gebruikt maakt van deze kooimaaier, maai je milieuvriendelijk en zit je niet vast aan een kabel. Bekijk deze Allett Liberty 35 in onze webshop.

De grootste van deze range is de Allett Liberty 43 en heeft een 17″ (43,2 cm) snijbreedte. Deze is uitgerust met 6-messige precisie snijcilinder voor het leveren van 80 snedes per meter variërend in 6 vooringestelde maaihoogtes van 6 mm – 32 mm. Ontworpen voor enthousiaste tuiniers en tuinlieden met niet al te grote gazons. Met een volledig opgeladen accu (40 V 4Ah Li-ion) kan men 400 tot 600 m2. Ook deze kooimaaier is dus milieuvriendelijk en zonder kabel. Bekijk de Allett Liberty 43 in onze webshop.

Veel kijkplezier met deze vergelijkende video voor de twee kooimaaiers van Allett!