Grasmaaier golfbaan

Grasmaaier golfbaan - milati_pand_01a

Grasmaaier golfbaan nodig? Milati is het juiste adres in Europ voor de service en verkoop van uw golfbaan grasmaaier. Door veel ervaring kunnen wij u goed adviseren. Diverse golfbanen gingen u al voor, Bijvoorbijd the dutch Golf.
Bent u benieuwd grasmaaier het best bij uw golfbaan past? Bekijk ons overzicht of vraag het aan ons. een demo met de grasmaaier op uw golfbaan is natuurlijk ook altijd mogelijk!

 

Pagina's

Nieuws

assortiment

Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
TurfPride Core Collector

NL: Turfpride is altijd op zoek naar innovaties en het verbeteren van producten en machines voor tuin-, park-, en golftoepassingen. Turfpride streeft ernaar de beste oplossingen te vinden hiervoor en zo het beheer en verzorging naar een volgend niveau te tillen.

NL: Eén van deze producten is de Turf Pride Core Collector. Een eenvoudig te monteren Core Collector op Toro, Jacobsen, John Deere en Ryan zelfaangedreven beluchters alsook op Toro, Vertidrain, John Deere en ​Soil Reliever 3 punt gedragen beluchters.


 

EN: Turf Pride is always looking for innovation and improvement of products and machines for garden, park, and golf applications. Turf Pride strives to find the best solutions for this and thus raise the management and care to the next level.

EN: One of these products is the Turf Pride Core Collector. An easy to install Core Collector for Toro, Jacobsen, John Deere and Ryan self-propelled aerators as well as Vertidrain, John Deere and Soil Reliever, three point carried aerators.

Voor een korte video impressie van de Turfpride Core Collector klikt u hier

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett C-Range C24 kooimaaier

De Allett C-Range C24 (61 cm) is het op één na kleinste model in de C-Range van Allett. Deze maaimachine in de Allett C-Range kan worden uitgerust met een veelvoud aan wisselcassettes voor diverse werkzaamheden in tuin en park. Door deze veelzijdige inzet is het een ideale machine voor golfbanen, parken en sportvelden.

Laag gewicht (94 kg) en uitgerust met onafhankelijke maai- en rijkoppeling. Voorzien van een betrouwbare Honda GX160 viertakt benzinemotor. Tevens voorzien van anti-vibratie stuurboom en voorzien van grote grasvangbak. Eventueel als optie te voorzien van luchtbanden.

De Allett C-Range C24"(61 cm) is een keuze voor de wat grotere tuin-eigenaar of aannemer die een precisie maaimachine zoekt die kosteneffectief uit te rusten is met wisselcassettes voor diverse werkzaamheden.

Alle Allett C-Range machines hebben 24 maanden garantie

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
True-Surface Flex-Brush

 

De Flex-Brush van True Surface: 

- Monteerbaar op Toro driedelige Greenmaaiers. Jacobsen- en John Deere- driedelige kooimaaiers zullen volgen.

- Deze borstels in combinatie met gepatenteerde vibrorollen van True Surface is de ideale combinatie om na het topdressen te groomen en het zand in te vegen en te rollen. (zie foto's)

 - Borstels zijn omkeerbaar in houder, dus hebben een langere levensduur.

 - Diverse opties in borstels, diverse mogelijkheden tot montage in de houder. U kiest uw perfecte borstel voor uw ondergrond.

 - 5 druk instelmogelijkheden, vrij boven de grond, 2,7 kg, 4,5 kg, 6,4 kg en 8,2 kg Zo kunt u de beste instelmogelijkheden vinden voor uw FLEX BRUSH.

Grasmaaier golfbaan - brush2  Grasmaaier golfbaan - img_0273

 

 

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Gebruikte Toro Flex 21 greenmaaier
Deze gebruikte Toro FLex 21 biedt een uitstekende oplossing voor greens en een gazon die nauwkeurig gemaaid moeten worden. Het unieke en gepatenteerde Flex-ophangingssysteem maakt gebruik van een geïntegreerd koppelingssysteem om de maaiunit rond het midden van de voorrol te laten draaien. Alle functies kunnen eenvoudig worden bediend vanaf het bedieningshendel, inclusief rijden en bediening van de maaiunit.

Deze gebruikte Toro Flex 21 wordt aangedreven door een Kawasaki viertakt benzine motor. De machine heeft een maaibreedte van 53 cm en een minimale maaihoogte van 1,59 mm.
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Gebruikte Foley Accu-Master 652

Gebruikte Foley Accu-Master 652 is een complete slijpbank waarbij U:

 

  • Toro, Jacobsen, Ransomes en John Deere snijcilinders geheel volgens daarbij behorende fabrieks specificaties kunt slijpen
  • Snijcilinder in het frame rond slijpen
  • Snijcilinder in het frame cilindrisch slijpen
  • Snijcilinder in het frame kunt achter slijpen

De Foley Accu-Master 652 is een kooi slijpbank voorzien van:

  • Touch screen met een software programma waarbij U uw maaiunits automatisch kunt laten rond- en achterslijpen.
  • Compleet gesloten waardoor de machine geluidsarm is.
  • Geïntegreerde afzuigsysteem.
  • Machine is van November 2014

 

 Meer informatie / More information

   

 Voor informatie belt u naar Milati Grass Machines BV +31(0)786415654 of stuurt u een mail naar info@milati.nl


For information you can call Milati Grass Machines BV +31(0)786415654 or you sent a mail to info@milati.nl

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Gebruikte Jacobsen GK522 handgreenmaaier

Jacobsen GK522 heeft een werkbreedte van 55 cm en voorzien van 11 messige snijcilinder.

Uitgevoerd met een Honda motor en grasvangbak

 

Klik hier voor de folder van deze Jacobsen GK522

 

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Allett Tournament 24 greenmaaier

De eerste klas precisie snede van de grootste kooimaaier van de Allett Tournament modellen is uitermate geschikt voor het onderhoud op cricket wickets, bowling- en golfgreens en de mooiste siergazons. Deze eersteklas precisie maaier is uitgerust met een 10-messige snijcilinder met een diameter van 120mm en heeft standaard een aangedreven groomer, uitgevoerd met 54 messen, met gegroefde voorrol.

De Allett Tournament 24 kooimaaier heeft een traploze micromaaihoogte-instelling van 2,4 mm - 19 mm en een gedeelde aluminium achterste rol als standaard.

De Allett Tournament 24 is aangedreven door een Honda GX160 viertakt eencilinder benzine motor en heeft een maaibreedte van 61 cm. Tevens voorzien van grote grasvangbak met versterkte ijzeren strip.

Als opties heeft de Allett Tournament 24 een spiraal borstel tussen voorrol en snijcilinder met gladde voorrol en als optie voor transport een tweetal luchtbanden

De Allett Tournament modellen hebben 24 maanden garantie.

Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info
Verkocht
Aanbieding
Youtube
Tip
Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen Meer info

Google pagina's

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag