INTELLIGENT MARKING 

INTELLIGENT MARKING 

Wij presenteren met trots de grootste revolutie in de geschiedenis van lijnmarkering.

Intelligent One is 's werelds eerste robot die autonoom lijnmarkering op sportvelden uitvoert. Het elimineert de noodzaak voor een operator en vergroot tegelijkertijd de precisie en duurzaamheid. 

Intelligent MarkingINTELLIGENT MARKING  - img_1669

 

Intelligent One

Wij maken lijnmarkering makkelijk.

www.milati.nlwww.intelligentmarking.com

  

Lijnmarkering is de toekomst.

Wij zijn trots om ‘Intelligent One’ te presenteren, ‘s werelds eerste uitgebreide autonome robot voor het uitvoeren van sportveld lijnmarkering voor voetbal, Amerikaans voetbal, lacrosse (hoofdklasse, heren en dames), honkbal, softbal, rounders, rugby league, rugby union, gaelic football en atletiekbanen, met nog veel meer die elke maand worden toegevoegd.

De Intelligent One zorgt ervoor dat de operators efficiënter kunnen werken door hen de mogelijkheid te geven andere taken uit te voeren wanneer de robot aan het werk is, en het vergroot ook de precisie en duurzaamheid van natuurgras of kunstgras velden.

De Intelligent One bespaart tijd en maximaliseert het arbeidspotentieel, en is dus een geschikt product voor clubs & jeugdorganisaties, gemeentelijke parken & recreatieafdelingen, aannemers, privéscholen, school wijken, universiteiten, professionele sportteams of sportlocaties.

Als uw organisatie op zoek is naar een betaalbare oplossing om uw organisatie efficiënter te maken, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het kostenbesparende apparaat van de volgende generatie voor de lijnmarkering industrie.

Een revolutionair product

Introductie van de nieuwe standaard in lijnmarkering technologie: Intelligent One 

INTELLIGENT MARKING  - img_1686

 

 

Intelligent one robot

Een gemakkelijke overgang van traditionele lijnmarkering

Bij Intelligent Marking bieden we datgene waar de industrie en de markt al jaren naar verlangen. We hebben Intelligent One uitgevonden, ontwikkeld en verkopen het nu. Intelligent One is de eerste robot ter wereld die lijnmarkering op sportcomplexen autonoom uitvoert. Dit betekent dat we de noodzaak voor een operator elimineren, terwijl we een veel preciezer en duurzamer resultaat krijgen. Met trots kunnen we zeggen dat de Intelligent One in staat is om meerdere veldtypen te markeren. Intelligent One voltooit bijvoorbeeld de eerste markering van een heel voetbalveld in slechts 30 minuten! Dit wordt gedaan terwijl de terreinbeheerders andere belangrijke taken kunnen doen terwijl de lijnmarkering vanzelf gaat.

Opnieuw markeren is nog nooit zo eenvoudig geweest, want Intelligent One onthoudt alle coördinaten en levert elke keer een uitstekend resultaat - dit gebeurt met een verschil van slechts +/- 2 cm! De capaciteit van zowel de batterij als de middelen is volledig in balans, aangezien 4 voetbalvelden kunnen worden gemarkeerd voordat u opnieuw moet bevoorraden en opladen.

De hoofdkenmerken van Intelligent One

  • RTK-GNSS-systeem voor zeer nauwkeurige positionering, met behulp van GPS-, GLONASS- en COMPASS-satellieten, met een betere nauwkeurigheid dan +/- 2 cm.
  • Een volledig voetbalveld in 30 minuten (opnieuw) markeren of een Amerikaans voetbalveld in ongeveer 2 uur, afhankelijk van de elementen (hash- / vinkjes etc.).
  • Vervangbare Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 650 Wh, of de mogelijkheid om 4 11v11-voetbalvelden te markeren.
  • Twee borstelloze elektrische motoren van 135 watt.
  • Geavanceerde, geïntegreerde spuitverf module, met verwisselbare spuitmond, regelbare lijnbreedte, instelbare mondstuk hoogte, spuit schijven met automatische liftfunctie voor nauwkeurige en scherpe lijnen.
  • De robot wordt beheerd door een tablet die te gebruiken is met een bijbehorende app waarmee de gebruiker eenvoudig alle relevante delen van het automatische proces voor lijnmarkering kan beheren.
  • Intelligent One is milieuvriendelijk en bespaart tot 80 procent op verfverbruik in vergelijking met de meeste concurrenten.

 

Tablet controller

Samsung Galaxy Active Tab robuuste tablet

 

INTELLIGENT MARKING  - img_1672

Makkelijk te besturen

Intuïtieve applicatie die toegang biedt tot alle functies

 

De perfecte vorm voor terreinbeheerders

Intelligent One wordt geleverd met een duurzame Samsung Galaxy Active Tab robuuste tablet die IP67-gecertificeerd is voor binnendringend stof en water om te zorgen voor gebruik bij alle weersomstandigheden en omstandigheden. We hebben ervoor gekozen om de Intelligent One met dit apparaat te leveren, omdat we weten hoe veeleisende lijnmarkering kan zijn - en hoe apparatuur aan de elementen wordt blootgesteld.

 

Intuïtieve bedieningselementen waarmee u de klus kunt klaren

De tablet wordt geleverd met een toepassing die alles biedt wat u nodig heeft om de Intelligent One te bedienen. De toepassing heeft vier hoofdelementen, waaronder het Dashboard, dat een operationeel overzicht biedt. De routeplanner maakt het instellen van afstanden eenvoudig. Met het Tool Management Menu kan de operator de robot handmatig bedienen en verschillende onderhoudsfuncties uitvoeren. Het laatste maar niet het minste, de Robot status menu biedt een overzicht van de huidige status van de Intelligent One.

 

Veld lay-outs

De Intelligent One ondersteunt veel verschillende veld lay-outs en biedt klanten tegelijkertijd de mogelijkheid om elke lay-out aan te passen. Nieuwe lay-outs worden maandelijks toegevoegd.

  

Voetbal 11v11 8-a-side         

Voetbal met build-out-line     

Voetbal (aangepast)

 

Voetbal zonder middencirkel

Voetbal 11v11                       

Amerikaans voetbal

 

Amerikaans voetbal (middelbare school)    

Amerikaans voetbal (pro)     

Amerikaans voetbal (yard lijnen verwijderd)

 

Honkbal (aangepast)            

Honkbal                                 

Honkbal

 

Gaelic Football                      

Lacrosse (vrouwen)              

Lacrosse (mannen)

 

Lacrosse (Major League)      

Rounders                              

Rugby League

 

Rugby Union (68-70 meter breed)   

Rugby Union (minder dan 68 meter breed)             

Renbanen (aangepast)

 

INTELLIGENT MARKING  - img_1688

Mening van een klant

Per Holm, voorzitter - Hedensted gemeente, Denemarken

We ontvingen onze Intelligent One in augustus, zodat we de eerste markering vóór het nieuwe seizoen konden uitvoeren. We gebruiken meestal een opstelling die bestaat uit twee tractoren met extra lijnmarkering apparatuur om onze pitches te behouden. Momenteel onderhouden we 160 standplaatsen in verschillende groottes, verdeeld over 22 faciliteiten en 190 acres.

In april hadden we alle 160 plaatsen handmatig gemarkeerd, waarbij we moesten meten door kabels te trekken. Toen gebruikten we onze conventionele opstelling - een enorme taak, waarvoor vijf ervaren medewerkers en drie weken werk nodig waren, wat resulteerde tot een totale uitgave van meer dan $ 25 000.

Dankzij de Intelligent One worden de bovenstaande taken nu binnen vier weken afgehandeld door één terreinbeheerder. De totale uitgave is nu gelijk aan $ 7000! Tijdens de eerste programmering wordt extra tijd besteed, maar dit neemt geleidelijk af als de pitches in de Intelligent One zijn geprogrammeerd en opgeslagen. Ik verwacht dat de eerste markering de volgende keer 14 dagen duurt, overeenkomend met 74 uur.

We hebben een ongelooflijke hulp en ondersteuning ontvangen van Intelligent Marking, zowel in de ontwikkeling als snelle uitvoering van onze suggesties, evenals algemene vragen die van nature opdoken. 

Intelligent One is het product dat beter wordt naarmate het meer gebruikt wordt.

Mening van een klant

Geoff Sanders, assistent-directeur van Park Operations - Baton Rouge Parks & Recreation, VS.

De Intelligent One robot zal de lijn markering industrie voor altijd veranderen. Het lukte ons managementteam voor sportvelden om twee middelbare scholen, een 22 veldvoetbal complex, 6 jeugd voetbalvelden, 2 door de NFL gesponsorde velden, 2 flag voetbalvelden en een 6 voetbalveld complex te beschilderen in recordtijd met minimale mankracht. Dankzij deze technologie konden onze Sports Turf-bemanningen hun reguliere opdrachten en speciale projecten afwerken die we in het verleden niet hadden kunnen afronden. Wij geloven dat dit de toekomst is voor onze industrie en bevelen de robot zonder twijfels aan. 

Wees intelligent en neem contact op

Milati grasmachines bv

BUITENDIJKS 49

3356 LX PAPENDRECHT

NEDERLAND

 

T: +31 (0)78 6415654

M: +31 (0)627 383013

 

www.milati.nl  |  info@milati.nl

Wij maken lijnmarkering makkelijk

Bekijk voor de beelden deze video

 

Klik hier onder op de volledige brochure.

 

INTELLIGENT MARKING  - schermafbeelding_2018-04-20_om_12

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag