Sinds het 12,5-jarig bestaan, tweeëneenhalf jaar geleden, heeft Milati maar liefst drie innovatieve producten aan het assortiment weten toe te voegen. Hier komt nu nog een vierde product bij.

De eerste drie, waar Milati exclusief dealer is voor de Benelux, waren de Green Go, de Violette en de Turf Tank One. Alle drie uniek, maar compleet verschillend qua functie. Zo is de Turf Tank One, een robot die sportvelden belijnd, inmiddels een redelijk bekend product bij de doelgroep. Dit komt door de vele media-aandacht van sociale media, tijdschriften en kranten. Zelfs De Wereld Draait Door heeft er destijds een item aan gewijd – daarover lees je hier meer en kun je de video bekijken. Maar ook De Green Go, een mobielweerstation, en de Violette, een innovatie op het gebied van autonome en mechanische onkruidbestrijding voor sportvelden, krijgen steeds meer naamsbekendheid.

Als vierde productgroep voegt Milati hier nu de Ambrogio robotlijn aan toe. Deze robotlijn, met inmiddels alweer 20 jaar ervaring, bestaat uit een serie robotmaaiers. Eurogarden Nederland BV is de exclusieve importeur van deze intelligente robotlijn in de Benelux en heeft Milati aangesteld als dealer voor de professionele markt.

De Ambrogio robotlijn maakt gebruik van een intelligent en uitgebreid programma, waarin elk grasoppervlakte (tot 20.000m2) autonoom kan worden beheerd. Hiernaast beschikken de robotmaaiers over nog vele andere mooie eigenschappen, zoals: een vast mes, regensensor, SDM Cutting system, Eco-modus, Flex-rubber wielen en meer. Alle robots in deze robotlijn worden daarnaast aangestuurd via een handig gebruikersinterface en controlesysteem, waar we u graag meer over vertellen. Van gazon tot sportveld, voor elk type oppervlakte is er dus een geschikte en makkelijk bedienbare robot die uw grasmat perfect onderhoud.

Milati is ervan overtuigd dat de Ambrogio robots een meerwaarde zijn voor de Nederlandse sportvelden van de amateurclubs en richt zich dus ook op specifiek op deze groep. In enkele gemeentes in Nederland draaien de Ambrogio Robots op dit moment al naar volle tevredenheid mee in het onderhoud. Hier vind je meer informatie over de functionaliteiten van de Ambrogio robotmaaier.

Robotisering bespaart voor gemeentes en verenigingen kosten in het onderhoud en is milieuvriendelijk. Demonstraties zijn rechtstreeks bij Milati aan te vragen.