Atletiekvereniging Alblasserdam heeft vorig jaar een nieuwe atletiekbaan gekregen.

In het middenstuk moet natuurlijk wel het gras onderhouden worden. Hier hebben we met de Robotmaaier 4.36 Elite proefgedraaid. Dit type robotmaaier werkt met het infinitysystem, een innovatief navigatiesysteem dat ervoor zorgt dat meerdere robots tegelijkertijd een gebied op een slimme en geïntegreerde manier kunnen beheren.

Milati AAA Atletiekbaan Alblasserdam robotmaaier 4.36 Elite

Het infinitysystem verbindt technologieën en creëert een virtuele kaart die voortdurend wordt gedeeld op het gebied dat moet worden gemaaid. De kaart stelt de robot in staat om te weten welke zones al gemaaid zijn, waardoor de werktijd wordt geoptimaliseerd, zonder een gebied te verwaarlozen en met een optimale precisie.

Robots zoals de Robotmaaier 4.36 Elite met het infinitystem zijn zeer geschikt voor het onderhoud van middelgrote tuinen tot de allergrootste tuinen, zelfs stadions, vliegvelden en golfbanen.

Bekijk de video over hoe dit in de praktijk werkt.

Milati loopt ook hier weer mee voorop in innovatie. De eerste robotmaaiers zijn dan ook al uitgeleverd

Wij bedanken de Atletiekvereniging Alblasserdam en de vrijwilligers die medewerking hebben verleend aan deze proef voor hun vertrouwen in onze robotmaaiers. Als dank hebben wij de club gesponsord. De club bestaat dit jaar 75 jaar en we hopen dat in het najaar samen te kunnen vieren met allerlei activiteiten. 

Links Paul Helvestijn (Atletiekvereniging) en rechts Arjen Spek (Milati)

Atletiek Vereniging AAA (Atletiek Afdeling Alblasserdam) is een relatief kleine atletiek vereniging met circa 160 leden. Toch zijn alle aspecten van de atletieksport vertegenwoordigd, van pupillen tot veteranen, technische nummers en loopnummers, op recreatief- en op wedstrijdniveau.

Gezelligheid, enthousiasme en saamhorigheid staan bij onze vereniging bovenaan, en zijn belangrijker dan op topniveau presteren. Gewoon leuk met de sport omgaan, maar wel onder verantwoorde begeleiding. Voor atleten die zich wel in wedstrijdverband met anderen willen meten zijn er uiteraard voldoende mogelijkheden.