De grasmat is er klaar voor !

{rs_bericht.titel}
maandag 11 juni 2018 -
SC Heerenveen krijgt extra assistentie van Allett
Lees verder

MILATI in het AD

{rs_bericht.titel}
vrijdag 6 april 2018 -
Naar aanleiding van het recente bezoek van Arjen aan Rusland voor het WK 2018 en de betrokkenheid bij het EK vrouwen in 2017 en de eredivisie in Nederland benaderde het AD MILATI. Vorige week stond Arjen dan ook ineens op de voorpagina van het AD.
Lees verder

WK RUSLAND

{rs_bericht.titel}
woensdag 28 maart 2018 -
2018 staat in het teken van het WK in Rusland en Arjen was op uitnodiging aanwezig als spreker tijdens de conferentie. Niet in het Russich, maar op zijn allerbeste Engels. De aankondiging hebben wij even voor jullie laten vertalen en kan je hieronder na lezen.
Lees verder

Vos Ruinerwold Golf kiest voor Foley

{rs_bericht.titel}
vrijdag 19 januari 2018 -
Slijpen volgens fabriek specificaties
Lees verder

gefilterde lucht

{rs_bericht.titel}
donderdag 21 december 2017 -
HGM al jaren Foley gebruiker kiest voor het aangepaste afzuigsysteem van Milati.
Lees verder

Scoren

{rs_bericht.titel}
vrijdag 8 december 2017 -
De Nationale Sportvakbeurs in de Evenementenhal te Gorinchem op 15 en 16 november dit jaar is de meest complete sportvakbeurs in zijn soort in Nederland. Het is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren.
Lees verder

Fleet Demotour 2017 met de MAQA en de BEAMRIDER

{rs_bericht.titel}
dinsdag 28 november 2017 -
Op uitnoding van diverse klanten tijdens de beurs Groen Techniek Holland in Biddinghuizen heeft Milati Grass Machines B.V. in week 47 een demotour gehouden langs diverse voetbalvelden met haar Fleet belijningsmachines. Met name de interesse in de GPS gestuurde belijningsmachine en de lasergestuurde belijningsmachines van Fleet was overweldigend. De door ons gevraagde Engelse demonstrateur, de heer Iain Courage van Fleet UK, nam alle tijd om elke vraag te beantwoorden welke door onze heer Arjen Spek werd voorzien van de af en toe benodigde uitleg. 
Lees verder

Stil, stiller, stilst

{rs_bericht.titel}
donderdag 16 november 2017 -
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten. ​Milati ​kan ​een grote range aan accu gereedschappen van Cobra aanbieden
Lees verder

Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':

{rs_bericht.titel}
donderdag 16 november 2017 -
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar. Cees Pijl ​van Milati was ​aanwezig ​met​ Cobra accu gereedschap en Allett Accu kooimaaiers.
Lees verder

Tien verhalen over de maaiers en gebruikers

{rs_bericht.titel}
donderdag 16 november 2017 -
Vakblad Stad+Groen heeft afgelopen dinsdag 25 oktober bij Fort Vechten een succesvolle demodag taludmaaien georganiseerd. Tijdens de demonstratie werden acht verschillende op afstand bestuurbare maaiers getest, die te besturen zijn door middel van remote control.
Lees verder

Deel dit

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag