Demonstratie nieuwe grasmaaiers voor vrijwilligers FC Dordrecht

{rs_bericht.titel}
woensdag 28 november 2018 -
Demonstratie nieuwe maaiers en verrassing voor fieldmasters FC Dordrecht
Lees verder

MILATI in De Wereld Draait Door

{rs_bericht.titel}
maandag 22 oktober 2018 -
's Werelds eerste lijnmarkeringsrobot in actie te zien bij De Wereld Draait Door Dinsdag 9 oktober was het moment daar, het live gaan van een ode aan dé nummer 14: Johan Cruijff, met een mooie grote rol daarin van de Intelligent One.
Lees verder

's Werelds eerste lijnmarkeringsrobot in actie te zien bij De Wereld Draait Door

{rs_bericht.titel}
dinsdag 9 oktober 2018 -
Deze zomer introduceerden wij vol trots ’s werelds eerste en enige volledig GPS-gestuurde robot die zelfstandig lijnmarkering op sportvelden uitvoert: de Intelligent One. De lijnmarkeringsrobot was op dinsdagavond 9 oktober in actie te zien tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door. Met de Intelligent One is de afbeelding van Johan Cruijff op het veld van Sportpark Oostenburg in Oosterwolde gemaakt.
Lees verder

Tweedaagse trip naar Engeland

{rs_bericht.titel}
maandag 16 juli 2018 -
v.l.n.r.: medewerker Allett, Arjen Spek, medewerker Allett, Henry de Weert, Jan Dijkhuizen, Gertjan Hilarius, Erwin Braspenning. Milati vindt het belangrijk om zijn relaties goed te informeren over de laatste ontwikkelingen wat betreft gras- en veldonderhoud. Daarom organiseerde Arjen een tweedaagse trip naar Engeland waarvoor hij vier mensen uit het vakgebied uitnodigde. De grasmeesters van verschillende voetbalclubs, Erwin Braspenning (NAC Breda), Henry de Weert (FC Twente), Jan Dijkhuizen (AZ) en Gertjan Hilarius (tientallen amateurclubs), reisden met Arjen naar het Verenigd Koninkrijk om zich daar samen te verdiepen én verbreden in hun vakgebied
Lees verder

Tevreden klant

{rs_bericht.titel}
vrijdag 13 juli 2018 -
Deze week ontvingen we een paar mooie foto's van een tevreden klant. Meneer Schrijns is een ervaren grasmachinegebruiker en dat is te zien aan zijn achtertuin!
Lees verder

Cobra Airmow 51B luchtkussenmaaier met B&S motor

{rs_bericht.titel}
donderdag 12 juli 2018 -
Deze maaier is een goede opvulling tussen de goedkopere, maar zwaardere en onbekende, met Cobra motor uitgeruste Airmow 51 luchtkussenmaaier en de duurdere, nog zwaardere, met de bekende Honda GCV160 motor uitgeruste Airmow Pro 51. Deze met B&S uitgeruste luchtkussenmaaier is lichter dan de andere... Ongeveer 3,7 kg t.o.v. de Airmow 51 Pro en 2,2 kg t.o.v. de Airmow 51. Dit scheelt aanmerkelijk in het maaien. Ook is de B&S motor stiller als de andere 2 volgens gemeten testen. 
Lees verder

Fieldmanager FC Twente onder de indruk van robotbelijner

{rs_bericht.titel}
woensdag 4 juli 2018 -
Op het trainingscomplex van FC Twente zijn deze week vier velden belijnd met de Intelligent One, een robotbelijner die geïmporteerd wordt door Milati Grass Machines.
Lees verder

's Werelds eerste lijnmarkeringsrobot in Nederland

{rs_bericht.titel}
zaterdag 30 juni 2018 -
Intelligent One is 's werelds eerste robot die zelfstandig lijnmarkering op sportvelden uitvoert. Het levert tijd- en kostenbesparing op en vergroot tegelijkertijd de precisie en duurzaamheid. Milati Grass Machines uit Papendrecht brengt met de Intelligent One de grootste revolutie in de geschiedenis van lijnmarkering naar Nederland.
Lees verder

De grasmat is er klaar voor !

{rs_bericht.titel}
maandag 11 juni 2018 -
SC Heerenveen krijgt extra assistentie van Allett
Lees verder

MILATI in het AD

{rs_bericht.titel}
vrijdag 6 april 2018 -
Naar aanleiding van het recente bezoek van Arjen aan Rusland voor het WK 2018 en de betrokkenheid bij het EK vrouwen in 2017 en de eredivisie in Nederland benaderde het AD MILATI. Vorige week stond Arjen dan ook ineens op de voorpagina van het AD.
Lees verder

Deel dit

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag