MILATI in De Wereld Draait Door

MILATI in De Wereld Draait Door
maandag 22 oktober 2018 -

's Werelds eerste lijnmarkeringsrobot in actie te zien bij De Wereld Draait Door Dinsdag 9 oktober was het moment daar, het live gaan van een ode aan dé nummer 14: Johan Cruijff, met een mooie grote rol daarin van de Intelligent One.

Weken van voorbereiding en geheimhouding gingen hieraan vooraf. Lees hier ons nieuwsbericht op de website.

Met trots presenteren we jullie het eindresultaat, het item voor in de aflevering van DWDD!


Ik wil bij dezen ook Tom Zwanenburg, Jeroen Zwaan en het gehele team van DWDD, Dimphi van Amen van Named, Gertjan Hilarius van Grasjan.nl, voetbalvereniging DIO Oosterwolde, het team van Milati Grass Machines en Anders Sørensen, co-founder en CEO van Intelligent Marking, bedanken voor het realiseren van deze ode aan Cruijff. Zie hieronder 'the making-of' van de video.Na de uitzending is de officiële video via diverse kanalen 10.000 keren gedeeld en ook opgepakt door diverse andere media. Bekijk hier ook het interview met RTV Rijnmond.
Wil jij de Intelligent One ook live bewonderen? Dat kan tijdens de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem. Bestel door op onderstaande afbeelding te klikken gratis tickets. Kun je niet zo lang wachten? Dan kun kan je uiteraard ook een demonstratie bij ons aanvragen.

Reageren?

< Terug naar het overzicht

Deel dit

WE CARE FOR GRASS MACHINES

Copyright © 2016 Milati Grass Machines BV | Named OnlineBusiness

Offerte aanvraag