Over ons

Milati Grass Machines BV is het adres in Europa voor verkoop, inkoop, service van Tuin & Park machines en golfbaan equipement. Wij zijn de officiële importeur van Allett (voorheen ATCO) en Allett professionele kooimaaiers, Cobra Garden Equipment, Fleet linemarkers, True Surface, Turf Pride collectors, Foley Company,  Turf Tank One, Viollete , the SWOZI, RoviMo. Daarnaast zijn we ook dealer van de Ambrogio robotmaaiers.

U kunt ook bij ons terecht voor allerlei gebruikte machines op particulier als wel professioneel gebruik. Denk bijvoorbeeld aan grasmaaiers, kooimaaiers, cirkelmaaiers,  kalkwagen, bladblazers, bosmaaiers, houtklovers, houtversnipperaars, transportkarren en  kettingzagen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten, of staat het merk wat u zoekt er niet bij neem vrijblijvend contact op met onze verkoop en wij organiseren een demonstratie voor u.

Graag tot ziens,
het Milati team

Blijf op de hoogte

U kunt op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Milati door u te abonneren op onze digitale nieuwsbrief. Zo blijft u gratis en eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws.

.