De Turf Tank One (voorheen bekend als de Intelligent One) is ‘s werelds eerste autonome belijningsrobot die via GPS efficiënt en effectief jullie veld belijnt. Met zijn vernieuwde software werkt deze nog sneller door middel van plug en play. Deze robot werkt met 4 verschillende GPS satelliet systemen, waardoor hij heel nauwkeuriger kan werken.

Of het nu voetbal, baseball, softball, rugby of atletiek belijnen is, het bespaart tijd. Je kan, indien nodig, andere werkzaamheden verrichten wanneer de machine zijn belijningsronde doet. Daarnaast kan deze robot zowel op natuurgras als harde ondergronden uit de voeten en bespaart door effectief en precies spuiten ook nog op het gebruik van belijningsverf. 

Zeer goed te gebruiken door Fleet concentraat en kant en klare verf. Fleet Line Marking verven worden steeds meer gebruikt door betaalde voetbalclubs zoals Vitesse, FC Utrecht, FC Dordrecht en binnen kort ook ADO Den Haag. Door de hoge kwaliteit samenstelling van deze hoog gekwalificeerde verven garanderen wij dan ook 5 jaar garantie bij gebruik van Fleet op de verfsystemen van al onze belijningsproducten.

Voor iedere organisatie, bedrijf of club die op zoek is naar een betaalbare oplossing om het belijnen meer efficiënt te maken is de Turf Tank One dé oplossing. Het is de toekomst in belijnen!

Nieuw in onze productlijn is ook een robot: de Violette. 

Het definitieve verbod op pesticiden nadert en daarmee ook het moment waarop onkruid alleen nog mechanisch bestreden kan worden. Dat gaat fieldmanagers veel extra bewerkingen en dus extra werk opleveren. Tenzij we natuurlijk een robot zouden uitvinden die onkruiden automatisch herkent en bestrijdt. Wij zijn dit jaar gestart met de import van zo’n machine: de Violette. De eerste orders voor deze machine zijn ook al binnen! 

Zowel de Turf Tank One als de Violette worden door verschillende aannemers in binnen- en buitenland ingezet. Ze bieden ook vaak de mogelijkheid om deze robots te huren. Wil jij in contact komen met een aannemer uit jouw regio? Neem dan contact met ons op!