De Nationale Sportvakbeurs in de Evenementenhal te Gorinchem op 15 en 16 november dit jaar is de meest complete sportvakbeurs in zijn soort in Nederland. Het is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren.

Zichtbaar

‘Zichtbaar zijn is in deze branche belangrijk’, stelt Arjen Spek. Om die reden is Milati op veel beurzen te vinden. ‘Het kost zeker geld, maar op deze manier investeren in je naam loont’, weet Arjen. ‘Mensen en bedrijven moeten ontdekken en ervaren wie en wat Milati is. Een bedrijf voor tuin- en parkmachines met vooral bijzondere, niche producten. Daar zit onze kracht. We verkopen geen honderden aantallen van een product.’

Persoonlijk

De persoonlijke benadering van Arjen zorgt voor goede en stabiele relaties. ‘Ik ben van de social talk. Een persoonlijke band met vertegenwoordigers en klanten vind ik belangrijk. Belangstelling tonen in de ander zijn of haar persoonlijke omstandigheden. Ik houd niet van kil zakendoen. Juist ook op de beursvloer krijg je de kans om op een persoonlijke manier nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.’

Introductie nieuwe producten

Milati heeft tijdens de Nationale Sport Vakbeurs 2017 een aantal noviteiten voor de clubs geïntroduceerd, waaronder een GPS-gestuurde belijningskar. Deze GPS-gestuurde belijningskar zorgt ervoor dat de Fieldmanager of de vrijwilliger bij de club het veld niet meer hoeft uit te meten en uit te zetten met het wel bekende touwtje. Dat wordt nu met deze belijningskar gedaan!

Daarnaast heeft ‘s werelds grootste voetbalbelijningsproducent Fleet een nieuw product geïntroduceerd wat een hoog concentraat heeft, zeer wit en snel droog is en ook nog eens zeer interessant geprijsd is: Fleet Scape. Met deze producten gaat Milati in de komende weken on tour langs verschillende clubs en voetbalvelden. ‘Klanten waar we trots op zijn. Zo leveren we machines voor het hoofdveld van onder andere FC Heerenveen en FC Twente. Deze laatste club heeft al jarenlang dezelfde grasmat. Toch staat de mat op de tweede plaats van beste grasmat. Dat is allereerst de verdienste van de kennis en ervaring van de fieldmanager. Vervolgens heeft hij goed materiaal nodig. En dat leveren wij dan weer.’

Fieldmanager of the year

Tijdens de Fieldmanager-borrel aan het einde van de eerste dag van deze Sportvakbeurs is de winnaar bekend gemaakt van de Fieldmanager of the Year verkiezing. Voor de achtste keer op rij organiseerde Vakblad Fieldmanager deze verkiezing. Een deskundige jury is op zoek gegaan naar de beste en meest getalenteerde fieldmanager van Nederland.

De genomineerden waren:Jan Gijzen, Henri ter Braak, Nico van Eerden en Marc Grooteman. In navolging van Bernard van den Bosch, Peter Mook, Ad van de Luijtgaarden en Gerard Verweijen won Marc Grooteman de titel Fieldmanager of the Year 2018, Jan Gijzen werd Fieldmanager High Potential.

Lees hier het volledige verslag op Fieldmanager 

Geslaagd

Wat ons betreft was deze Nationale Sportvakbeurs zeer geslaagd. De twee dagen waren uitstekend georganiseerd door Zpress met een mooi programma. Wij hebben waardevolle nieuwe contacten opgedaan en Milati goed in het voetlicht kunnen zetten. Deze week zijn wij op Tour!