Het definitieve verbod op pesticiden zorgt ervoor dat onkruiden alleen nog maar mechanisch bestreden mogen worden. Een tijdrovende klus als je dat handmatig zou aanpakken. Gelukkig hebben wij een grasmachine in het assortiment die gespecialiseerd is in het verwijderen van onkruid, met wortel en al. Deze GPS-gestuurde onkruidverwijderaar heet: Violette. Milati is exclusief importeur van deze robot voor Nederland en België.

Tijdbesparende en duurzame robot
De Violette registreert de omtrek van het te bewerken gebied draadloos zónder externe hulp. Hij lokaliseert vervolgens het onkruid en verwijdert het nauwkeurig. Heeft jouw grasveld, gazon of sportveld last van onkruiden? Deze robot verwijdert het op een milieuvriendelijke manier. Doordat de machine het onkruid volledig van wortel tot blad verwijdert, zal het terugkomen van het onkruid langer duren. Bovendien is de Violette makkelijk in gebruik. Naast onze koopoptie, vind je de Violette bij Milati nu ook in de verhuur.

Te huur en te koop in heel Nederland
Als de aanschaf een te grote investering is ten opzichte van het gebruik, is het zeker het overwegen waard om de robot te huren. Omdat Milati Grass Machines de enige is die de Violette in Nederland en België aanbiedt, geldt ons aanbod voor het hele land. Zelf zijn we gevestigd nabij de regio’s Drechtsteden en Rijnmond, maar ook buiten Zuid-Holland kan de Violette binnen no-time aan de slag! Zo voorzien we ook sportclubs in het noorden van Nederland van de juiste machines. Zoals te zien op de foto, passen er meerdere machines in onze wagen, dus vraag gerust naar de aflever- en ophaalmogelijkheden. Deze robot is een heuse tijdsbesparing voor de groundsman en fieldmanager. Bekijk hier meer over de productspecificaties van de Violette en vraag een offerte aan voor het kopen of huren van de Violette.

De werking uitgelegd
Arjen Spek, eigenaar van Milati Grass Machines, legt in onderstaande productvideo uit hoe de Violette werkt.