Bij Milati Grass Machines kijken wij na de vraag van DWDD om het portret van Johan Cruijf op een voetbalveld te maken met de Turf Tank One, nergens meer van op. Zo stonden we recentelijk op het landgoed van havezate Den Alerdinck een niet bestaande tennisbaan te belijnen. Dit alles voor een scéne in de nieuwste film van … oh sorry, hier mogen wij nog niets over kwijt. Maar mocht je volgend jaar in de bioscoop zitten en je afvragen waar je deze tennisbaan eerder hebt gezien, dan is dat bij Milati.

In het adembenemend mooie Sallandse coulisselandschap ligt, op steenworp afstand van Zwolle, het prachtige landgoed Havezate Den Alerdinck. Gebouwd in 1680 en sinds 1985 in het bezit van Wouter Koning, die deze buitenplaats met veel zorg en aandacht heeft teruggebracht in de oude stijl. Met de allure van weleer is Den Alerdinck geschikt gemaakt voor velerlei gebruik. Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een huwelijksfeest, een zakelijke bijeenkomst of anderszins? Zij laten je graag zien hoe ze deze historische buitenplaats op een eigentijdse manier gebruiken voor particuliere ­ of zakelijke evenementen. Het kasteel met de slotgracht, het koetshuis, de Koningshof, de boomgaard en het eiland zijn geliefde locaties. De geheel vernieuwde groepsaccommodaties, aan de overzijde, bieden in totaal plaats aan 100 gasten. Een ideale combinatie voor meerdaagse vergaderingen en familiebijeenkomsten.

We kijken uit naar de première van de (nog niet bekend gemaakte) bioscoopfilm! Een rode loper is eens wat anders dan een groene grasmat.